Bedrijfsuitjes

Arrangementen teambuilding in Utrecht

Een arrangement in Utrecht is de perfecte manier om de teambuilding naar een hoger level te brengen. Utrecht is een geschikte locatie voor een teambuilding activiteit, er is veel te doen en beleven in het centrum. De Oude Gracht is de meest bekende gracht van Utrecht en het is geweldig om daar doorheen te varen tijdens een rondvaart. Naast de geweldige grachten waar Utrecht bekend om staat, kunnen we de Domtoren natuurlijk niet vergeten te benoemen. Vanaf de buitenkant bekijken of liever beklimmen? Of ben je meer op zoek naar natuur, rust en ontspanning? Nabij Utrecht vind je de Haarrijnseplas en de Maarsseveense plassen, waar sportieve en relaxende activiteiten gedaan kunnen worden zoals zeilen, suppen of Expeditie Robinson! Alles is mogelijk met een teambuilding arrangement in Utrecht!

Fort Escape dinerspel

Een uniek bedrijfsuitje dat je nooit meer zal vergeten! Het prachtige Fort bij Vechten in Utrecht is het één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In het fort staan cultuur, geschiedenis en natuur centraal. Dit originele avondarrangement in Fort Vechten is een combinatie van escape room opdrachten aan tafel die tussen de gangen door wordt onderbroken door een tocht over het fort naar twee fantastische Fort escape rooms. Je moet ontsnappen om de volgende gang van het diner te halen. Een razend spannend dinerspel op de mooiste locatie van Utrecht. Het Fort Escape dinerspel kan ook uitgebreid worden met een borrel of spectaculair feest achteraf.

Geniet van Cultureel Utrecht

Op zoek naar een actief personeelsuitje waarmee jullie op cultureel avontuur gaan in het centrum van Utrecht? Met het arrangement Cultureel Genieten bieden wij een ruim assortiment aan met keuzes op het gebied van musea en stadsspellen. Denk bijvoorbeeld aan de Domtoren beklimmen.De Dom is de hoogste kerk van Nederland, jullie zullen 465 treden moeten beklimmen om in de top te komen! Willen jullie iets meer relaxen? Bezoek het Spoorwegmuseum, het Rietveld Schroderhuis of het Centraal Museum in Utrecht. De dag is natuurlijk niet compleet zonder spannend en interactief stadsspel. Willen jullie de dag helemaal in het teken van cultuur zetten? Dan raden wij het Geheimen van Utrecht stadsspel aan. Ontdek tijdens deze tablet game alle verborgen parels van Utrecht. 

Weekend arrangement in Utrecht

Dit teambuildingsweekend in Utrecht staat helemaal in het teken van het bij elkaar komen met je collega’s. Leer elkaar beter kennen in een andere setting dan altijd alleen maar op kantoor. Dit weekend arrangement heeft een druk programma, maar ondanks de drukke planning staat teambuilding en elkaar nog beter leren kennen bovenaan. Speel op vrijdagavond een spannend dinerspel naar keuze, misschien La Casa de PapelDinero of het Moorddiner? Sluit af met een borrel op onze rondvaartboot door de Utrechtse grachten, en geniet van al het moois dat Utrecht te bieden heeft vanaf het water. De volgende ochtend staat er een zakelijke bijeenkomst op de planning. Sluit het weekend af met een gezellige borrel of diner en iedereen gaat aan het einde van het weekend met een voldaan gevoel naar huis.

Dit zijn maar drie voorbeelden van arrangementen van teambuilding Utrecht die wij aanbieden, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer! Bekijk ons aanbod van diverse dag – en weekendarrangementen op onze website Uitjesbureau Utrecht. Wil je een arrangement op maat voor je collega’s organiseren, omdat jullie iets bijzonders te vieren hebben of omdat je je eigen ideeën hebt? Daar zijn wij in gespecialiseerd en helpen wij je graag mee op weg!