Uncategorized

8 redenen waarom Nederland een populaire vakantiebestemming is

Er zijn verschillende redenen waarom Nederland een populaire vakantiebestemming is. Nederland heeft nog veel te ontdekken. Lees de volgende redenen waarom men kiest voor een vakantie in Nederland:

  1. Natuur: Nederland heeft veel mooie natuurgebieden zoals: Nationaal Park De Hoge Veluwe, de Wadden en de Biesbosch. Maar ook om zijn wateren. Denk aan de rivieren, meren en de zee. Men verblijft het liefst aan de kust. Tip: verblijf in een vakantiepark in Zeeland en het liefst met een zwembad.
  2. Fietsen: Nederland is een fietsland met veel fietspaden en prachtige fietsroutes door de natuur en langs historische gebouwen.
  3. Architectuur: Nederland heeft een mooie moderne architectuur, waaronder: Erasmusbrug in Rotterdam en het Eye Filmmuseum in Amsterdam.
  4. Innovatie; Nederland is een innovatief land met veel technologische ontwikkelen zoals: de Deltawerken in Zeeland of de slimme stad in Eindhoven.
  5. Vakantieparken: Vakantie vieren in eigen land? Er zijn honderden vakantieparken in Nederland. Met allerlei verschillende faciliteiten voor jong en oud. Met indoorspeelparadijs, tennisbaan of veel meer.
  6. Festivals: Er zijn altijd toffe festivals, waaronder het Amsterdam Dance Event, het North Sea Jazz festival of wat dacht je van de Keukenhof bloemententoonstelling? Hier ontdek je verschillende tulpen.
  7. Gemakkelijk te bereizen: Nederland is gemakkelijk te bereizen met het openbaar vervoer zoals: de trein, tram en bus en kent ook verschillende fietspaden met wandelroutes.
  8. Cultuur: Nederland heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met veel musea, historische gebouwen en steden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Meer inspiratie opdoen?

Zo, dit waren 8 x de redenen waarom men kiest voor een vakantie in Nederland. Kan je niet wachten en wil je een vakantie in eigen land boeken? Dat is zeker mogelijk. Verblijf in een vakantiepark met subtropisch zwembad voor een spetterende vakantie in Nederland.